Open top menu
Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Με μόνο σκεπτικό την ελεύθερη διακίνηση σκέψεων, ιδεών και πληροφοριών προς διερεύνηση της αλήθειας σήμερα θα παρουσιάσουμε μοναδικά ντοκουμέντα ως προς τα άτομα τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει δεύτερο (;) επάγγελμά τους τον πόλεμο κατά της επένδυσης χρυσού. Μεταξύ τους ένας περιφερειάρχης που πριν πολλά χρόνια υπέγραψε για να γίνουν τα μεταλλεία, κάποιοι περιβαλλοντολόγοι που κάποτε ήταν έμμισθοι συνεργάτες της εταιρείας και σήμερα είναι καθηγητές πανεπιστημίων και βουλευτές και ένας ακόμη που δραστηριοποιείται ως ...αντάρτης πόλεων προτρέποντας τους πολίτες μέχρι και να κάψουν ή να σκοτωθούν (!) στην μάχη κατά των επενδύσεων που τελικά βρέθηκε να είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου!!

Πάρτε βαθειά ανάσα και δείτε τα παρακάτω έγγραφα!!!


Αρης Γιαννακίδης, περιφερειάρχης ΑΜΘ

Μπορεί σήμερα να τον βλέπουμε όλοι μπροστάρη στις εκδηλώσεις κατά του χρυσού, να βγάζει παθιασμένους λόγους. Οι περισσότεροι όμως δεν σκέφτονται πως ο Αρης Γιαννακίδης βρίσκεται στην τοπική αυτοδιοίκηση πάρα πολλά χρόνια. Ισως και ο ίδιος να έχει ξεχάσει πως τότε που ήταν αντινομάρχης υπογράφηκαν οι αποφάσεις για την δημιουργία μεταλλείων χρυσού στην περιοχή!! Η μήπως διαφωνούσε με τον τότε νομάρχη Στέργιο Σταυρόπουλο και έδινε και τότε μάχες ενάντια του χρυσού τις οποίες μάλλον κανείς δεν κατάλαβε;; Ας τον βοηθήσουμε να θυμηθεί λιγάκι:





































Σούλα Δραγουμάνη και Ανέστης Στρατιάδης: οικολόγοι της διανομαρχιακής επιτροπής κατά του χρυσού

Τα αγαπημένα παιδιά του περιφερειάρχη και του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που δίνουν τη δική τους μάχη κατά του χρυσού. Στα διαλείμματα όμως της μάχης δεν παραβλέπουν να διατηρούν όχι μία, ούτε δύο αλλά 3 οικολογικές οργανώσεις στην ίδια διεύθυνση, στο ίδιο γραφείο και στα ίδια τηλέφωνα. Οι οργανώσεις αυτές λαμβάνουν άγνωστα ποσά εδώ και χρόνια από το κράτος για τις όποιες δραστηριότητές τους. Τον καιρό της κρίσης πάντως μόνο η μία από αυτές πήρε 30.000 ευρώ!! Φανταζόμαστε τι ποσά θα έπαιρναν τα προηγούμενα χρόνια που οι αγελάδες ήταν παχιές!! Θα ήταν ενδιαφέρον αν υπάρχει αρχείο με τις χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ να μάθουμε κάποια στιγμή τι μας κοστίζουν αυτοί οι ευαίσθητοι οικολόγοι. Και φυσικά για ποιο λόγο λαμβάνουν αυτά τα ποσά και που τα ξοδεύουν.

Με μία αναζήτηση στο διαδίκτυο, η ιστοσελίδα της Οικολογικής Ομάδας Ροδόπης φαίνεται να είναι η παρακάτω:

http://www.oikorodopi.gr/

Δυστυχώς όμως δεν παρουσιάζονται περισσότερα στοιχεία οπότε καλούμε τους υπεύθυνους σε έναν δημιουργικό διάλογο ώστε να πληροφορηθούμε καλύτερα τις θέσεις τους.






Τόλης Παπαγεωργίου

Τον έχουμε δει να πρωτοστατεί στον αγώνα κατά του χρυσού ενώ σε κάποιο βίντεο δίνει και οδηγίες για το πως κάποιο μπορούν να βάζουν φωτιές και να καταστρέφουν τα μηχανήματα των εταιρειών και να λέει πως ...δεν πειράζει ακόμη και εάν υπάρξουν νεκροί!!!! Ο κύριος Τόλης όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα συμμετέχει σε εταιρεία που εμπλέκεται στις ανταλλαγές ακινήτων με την Μονή Βατοπεδίου στην Χαλκιδική. Θαυμάστε:


















Κατερίνα Ιγγλέζη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Η κυρία βουλευτής παλαιότερα ήταν επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας ενώ σήμερα και μετά την εκλογή της έγινε πολέμιος της επένδυσης χρυσού. Αναρωτιόμαστε τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα. Τότε είχε λίγο κυάνιο στην παλιά τεχνολογία αλλά μάλλον δε την πείραζα. Σήμερα δεν υπάρχει και είναι εναντίον της επένδυσης. Τελικά το κυάνιο φταίει ή κάτι άλλο;;



Γιώργος Τριανταφυλλίδης

Επίσης επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας χρυσού πριν χρόνια, καλοπληρωμένη θέση την οποία αναγκάστηκε να αφήσει γιατί όπως εξηγεί σε επιστολή που έστειλε διορίστηκε στο Δημόσιο σε θέση καθηγητή. Δεν παρέλειψε βέβαια τότε να στείλει ευχαριστήρια επιστολή με την οποία ευχόταν κάθε επιτυχία στους σκοπούς της επιχείρησης. Σήμερα ο ίδιος αντιμάχεται τους σκοπούς της επιχείρησης. Τότε μάλιστα υπήρχε και κυάνιο στην όλη υπόθεση αλλά όπως και πάλι ο ίδιος αναφέρει σε κείμενό του, πολύ λίγο σαν αυτό που υπάρχει στα φρούτα που τρώμε από τη φύση ή στα τσιγάρα των καπνιστών. Σήμερα που δεν υπάρχει καν κυάνιο είναι αντίθετος. Τι να πιστέψουμε για όλους αυτούς τους κυρίους και κυρίες;; Ποιος μας λέει την αλήθεια και ποιος μας κοροϊδεύει;;;




























Βαγγέλης Λαμπάκης, δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Πολύ μαχητικός και λαλίστατος ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης έδωσε και δίνει την μάχη κατά του χρυσού. Ο ίδιος ως γνωστόν διατηρεί πολυτελή βίλα σε τεράστιο οικόπεδο στα Δίκελλα, δίπλα ακριβώς στο σημείο όπου αναμένεται να γίνει εξόρυξη χρυσού. Φανταζόμαστε όλοι την ταλαιπωρία και την αναταραχή που θα είχε αν κατά τις καλοκαιρινές του διακοπές ενώ έκανε το μπάνιο του στην τεράστια πισίνα είχε την ενόχληση από μεταλλεία που λειτουργούν δίπλα στο σπίτι του, όμως και ο ίδιος θα έπρεπε να δεχτεί πως οι εργαζόμενοι εκεί έχουν ανάγκη να επιβιώσει η οικογένειά τους για να ζήσουν τα παιδιά τους στον τόπο αυτό χωρίς να ξενιτευτούν. Αλλο οι καλοκαιρινές διακοπές στην βίλα και στην πισίνα κι άλλο η καθημερινή επιβίωση τόσων ανθρώπων κύριε δήμαρχε.

















Μην ξεχνάτε: Το μόνο που ζητάμε είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ. Δεν ξέρουμε αν όλα είναι καλά ή όλα είναι άσχημα στην επένδυση χρυσού. Ομως θέλουμε να ψάξουμε, να ρωτήσουμε και να μάθουμε. Η λογοκρισία που μας επιβάλουν οι πολιτικοί και άλλοι παράγοντες δεν λέγεται Δημοκρατία. Και η σιωπή σε καμία περίπτωση δεν είναι χρυσός...


Κατηγορία

7 σχόλια:

  1. συχγαρητηρια για τις αποκαλυψεις και τις αληθειες.Ηταν παραξενο το οτι ενωθηκαν ολοι αυτοι απο διαφορετικα μερη να πολεμησουν την εκμεταλευση του ορυκτου πλουτου της χωρας.Γιαουρτομα θελουν σε καθε εμφανιση απο δω και περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συμφωνούμε καθόλου με αυτό που λες. Δεν χρειαζόμαστε ούτε γιαουρτώματα, ούτε βόμβες και φωτιές που λένε κάποιοι "οικολόγοι". Χρειαζόμαστε διάλογο φίλε. Το γιαούρτι κράτα το είναι καλό γεύμα. Δεν κακοχαρακτηρίζουμε τους "απέναντι" και θέλουμε και αυτοί να μας σέβονται επίσης. Οσον αφορά στα παραπάνω αποκαλυπτικά που βάζουμε, το κάνουμε με κάθε σεβασμό στην άποψή τους. Εχουν δικαίωμα όλοι να λένε και να κάνουν ότι πιστεύουν αλλά έχουμε κι εμείς δημοκρατικά το δικαίωμα να αναρωτιόμαστε. Επιστήμονες είναι και πολιτικοί κάποιοι, σίγουρα θα ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς τους αγράμματους. Ομως ας κάνουν τον κόπο να μας εξηγήσουν τις θέσεις τους. Και αν μας πείσουν, τότε είμαστε μαζί τους.

      Διαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ..ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ 30.000 ΕΥΡΩ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ...ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ???ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ??ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ..ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ .ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΚΕΡΔΟΣ.ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ.ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ...ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευτυχως ο δημητρης σταματης αγαπα την θρακη
    ειναι σοβαρος πολιτικος και δεν θα επιτρεψη
    να καταστραφει ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργος Κεραμυδάς17 Οκτωβρίου 2013 στις 6:00 μ.μ.

    Aν τα γράφατε με το όνομα σας, θα σας πίστευα και θα σας τιμούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μας κύριε Γιώργο, θα είναι λίγο δύσκολο να βάλουμε το όνομά μας διότι 1.200 ονόματα λίγο δύσκολο να χωρέσουν. Ωστόσο το όνομά μας το ξέρεις, είναι Κίνηση Πολιτών για την Ανάπτυξη των Σαπών και μας βρίσκεις παντού στις Σάπες. Δεν είμαστε δα και ξένοι. Και φυσικά θα χαρούμε να βρεθούμε όλοι μαζί σε μία από τις επόμενες συναντήσεις μας αν και δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν μας έχεις κάνει την τιμή να έρθεις. Ευελπιστούμε αυτό να γίνει στο μέλλον.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας χωρίς επιθέσεις και προσβολές. Ο διάλογος είναι κέρδος για όλους μας.